Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023
Τα νέα του pezoporia.gr
Ειδήσεις
Αλλαξε τη ροή του Λεύκου ποταμού, η «Πράσινη Διαδρομή» του Δημάρχου Κατερίνης
otoposmou.gr
27/10/2009

Στις αρχές του τρέχοντος έτους, η δημοτική αρχή Κατερίνης ανακοίνωσε στους πολίτες της την κατασκευή της «Πράσινης Διαδρομής», από Νέο Κεραμίδι μέχρι τον Καταυλισμό Τσιγγάνων.

Το σχέδιο:
“Στόχος είναι ο Πέλεκας να μπει στη ζωή μας και αυτό κάνουμε. Ήδη τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά, καθώς και τα σκουπίδια απομακρύνθηκαν και η διαμόρφωση της κοίτης προχωρά και η περιμετρική οδός έχει διανοιχθεί. Παράλληλα, όπου δεν δημιουργούμε κοινωνικό πρόβλημα, γκρεμίζουμε και τα αυθαίρετα κτίσματα. Αυτή η διαδικασία είναι δύσκολη, αλλά θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε. Έχουμε σχέδιο βάσει του οποίου δημιουργούμε μια διαδρομή που θα ξεκινά από το Νέο Κεραμίδι και θα καταλήγει στο Μαυρονέρι, δίπλα στον ποταμό Λεύκο ή Πέλεκα, όπως τον ξέρουμε, μια διαδρομή, πάνω από 7 χιλιόμετρα, όπου θα μπορεί κάποιος να την περπατάει ή να έρχεται με το ποδήλατο”. 

Το αποτέλεσμα:
Σήμερα, στο σημείο αυτό, δεν υπάρχει κάτι που να θυμίζει «πράσινη διαδρομή», όμως αυτό που έχει μείνει είναι ένα μέρος από τα 8 φορτηγά μπάζων, τα οποία βρίσκονται, ευτυχώς, ακόμη εκεί για να θυμίζουν το ραντεβού με τον Αντιδήμαρχο Κατερίνης κ. Σατραζέμη Ζήνωνα, την υπόσχεσή του για άμεση παρέμβαση και την προχειρότητα των έργων της δημοτικής μας αρχής.

> Δείτε ολόκληρο το άρθρο

  EnglishGermanSpanishFrenchItalian  
  :: Τα νέα του pezoporia.gr
 
Ανακοινώσεις (40)
Απόψεις & Θέματα (41)
Ειδήσεις (112)
Αγγελίες (1)
 
  :: ΦΩΤΟΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
   
  :: ΜΕΛΗ
  Εγγραφείτε στο pezoporia.gr και εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα των μελών μας. (* απαιτούμενο)  
   
  Διαφημιστείτε στο pezoporia.gr | Συντελεστές | Links
  Created by Nidus Co. (c)2004