Τρίτη 28 Μαΐου 2024
Τα νέα του pezoporia.gr
Απόψεις & Θέματα
Ο ΕΟΣ Χανιών σε Πανελλήνιες Συναντήσεις
18/6/2011

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων, εκτός από την διοργάνωση της 14ης Πανελλήνιας Σπηλαιολο γικής Συνάντησης, που έχει αναλάβει και θα πραγματοποιηθεί στο νομό Χανίων από 31 Αυγούστου μέχρι και 4 Σεπτεμβρίου 2011, θα συμμετάσχει τους επόμενους τρεις μήνες, σε αρκετές άλλες Πα νελλήνιες Συναντήσεις, που διοργανώνονται από Ομοσπονδίες και Συλλόγους στην υπόλοιπη Ελλά δα και αφορούν τα αντικείμενα με τα οποία δραστηριοποιούνται τα μέλη του. Οι συναντήσεις αυτές με χρονολογική σειρά είναι οι ακόλουθες:

-8η Πανελλήνια Συνάντηση Κατάβασης Φαραγγιών,
Ο Σπηλαιολογικός Ελληνικός Αθλητικός Σύλλογος (Σ.ΕΛ.Α.Σ.) διοργανώνει την 8η Πανελλήνια Συνάντηση Κατάβασης Φαραγγιών στο Ξυ λόκαστρο Κορινθίας στις 8-10 Ιουλίου 2011, με την υποστήριξη της Σπηλαιολογικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και του Δήμου Ξυλοκάστρου. Η εκδήλωση θα δώσει μια ευκαιρία συνάντησης όσων αγα πούν την δραστηριότητα, αλλά και όσων θέλουν να έχουν μια πρώτη γνωριμία, ευελπιστεί δε να συγκεντρώσει «φαραγγάδες» από όλη την Ελλάδα, αλλά και από την υπόλοιπη Ευρώπη. Κατά τη δι άρκεια της. θα υπάρχουν πολλές παράλληλες δράσεις καταβάσεων φαραγγιών. εύκολης και μέτριας δυσκολίας, διάσχισης οριζόντιων φαραγγιών με συνοδούς, επισκέψεων αρχαιολογικών χώρων, προ βολών βίντεο και παρουσιάσεων. Τα μέλη του Συλλόγου μας που ασχολούνται με την Σπηλαιολογία και το Canyoning ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρών στις εκδηλώσεις της Συνάντησης αυτής.

-71η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση,
Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας θα δι οργανώσει την 71η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση στο όρος Δίρφη, υψ. 1.743 μέτρα, στην Εύβοια στις 16-17 Ιουλίου 2011, σε συνδιοργάνωση με την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας – Αναρρίχησης. Η εκδήλωση θα δώσει μια ευκαιρία συνάντησης πεζοπόρων και ορειβατών, όλων των ηλικιών, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην ετήσια αυτή γιορτή, που συγκεντρώνει από όλη την Ελλά δα τους φίλους του βουνού και της ορεινής φύσης. Ο Ε.Ο.Σ. Χανίων θα διοργανώσει πενθήμερη δραστηριότητα, για να συμμετάσχει με πολυμελή ομάδα, η οποία θα περιλαμβάνει μέλη του, καθώς και παιδιά και εφήβους. Η αναχώρηση θα γίνει την Παρασκευή 15/07/11 και η επιστροφή την Πέμ πτη 21/07/11 το πρωί. Τα αναλυτικό πρόγραμμα της δράσης αυτής, η οποία μετά την συμμετοχή στην 71η Π.Ο.Σ., θα περιλαμβάνει και επίσκεψη στο νησί της Σκύρου στις Σποράδες, για εύκολες πεζοπορίες, μπάνιο και ξεκούραση, θα ανακοινωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα είναι δια θέσιμο στα γραφεία του Συλλόγου.

-31η Παγκρήτια Ορειβατική Συγκέντρωση,
Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Ρεθύμνου θα δι-οργανώσει την 31η Παγκρήτια Ορειβατική Συγκέντρωση στο όρος Κέδρος, στο οροπέδιο Γιούς Κάμπος, πάνω από το Σπήλι Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου, στις 10-11 Σεπτεμβρίου 2011, υπό την αι γίδα της Ε.Ο.Ο.Α.. Η ετήσια περιφερειακή, αυτή συνάντηση των Συλλόγων της Κρήτης, θα δώσει την ευκαιρία συνάντησης πεζοπόρων και ορειβατών από όλο το νησί, για να ανταλλάξουν απόψεις ιδέες και προτάσεις, σχετικά με την αγαπημένη τους δραστηριότητα. Ο Σύλλογος μας, όπως κάθε χρόνο, θα συμμετάσχει με πολυμελή ομάδα και σε αυτήν την εκδήλωση.

-23η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση,
Η Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας – Αναρρί χησης θα διοργανώσει την 23η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση στους βράχους των Μετεώ ρων, στις 17-18 Σεπτεμβρίου 2011. Η ετήσια αυτή συνάντηση των αναρριχητών από όλη την Ελλά δα, είναι πολύ σημαντική, γιατί η μαζική συμμετοχή των Συλλόγων στην Π.Α.Σ., αποδεικνύει στην Γ.Γ.Α. και στους λοιπούς φορείς την πραγματική αθλητική δύναμη της Ομοσπονδίας. Οι αναρρι χητές του Ε.Ο.Σ. Χανίων θα προσπαθήσουν να συμμετάσχουν με πολυμελή ομάδα σε αυτήν την συ νάντηση, μεταφέροντας στην κεντρική Ελλάδα, το όμορφο κλίμα και τις πολλές καλές εντυπώσεις που άφησε στον αναρριχητικό κόσμο η περυσινή Αναρριχητική Συνάντηση στο Φαράγγι Θερίσσου.

Περισσότερες πληροφορίες για όλες αυτές τις δραστηριότητες θα δίνονται στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 και 28210 54903, ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr.

  EnglishGermanSpanishFrenchItalian  
  :: Τα νέα του pezoporia.gr
 
Ανακοινώσεις (40)
Απόψεις & Θέματα (41)
Ειδήσεις (112)
Αγγελίες (1)
 
  :: ΦΩΤΟΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
   
  :: ΜΕΛΗ
  Εγγραφείτε στο pezoporia.gr και εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα των μελών μας. (* απαιτούμενο)  
   
  Διαφημιστείτε στο pezoporia.gr | Συντελεστές | Links
  Created by Nidus Co. (c)2004