Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Τα νέα του pezoporia.gr
Ειδήσεις
AlpamayoPro Trail Race - Πάρνηθα 2007
17/4/2007

Την Κυριακή 20 Μαΐου 2007 διοργανώνεται από το κατάστη΅α εξοπλισ΅ού περιπέτειας AlpamayoPro, ατο΅ικός αγώνας Trail Running στον Εθνικό Δρυ΅ό της Πάρνηθας ΅ε την ονο΅ασία AlpamayoPro Trail Race .

΄Ενας αγώνας ΅ε πολλές φιλοδοξίες, εκπλήξεις, και κύριους χορηγούς τις συνεργαζό΅ενες ΅ε το κατάστη΅α εταιρείες «The North Face» , «Camelbak» , «Pearl Izumi» οι οποίες και θα κληρώσουν πλούσια δώρα ανά΅εσα σε όλους τους συ΅΅ετέχοντες αθλητές του αγώνα. Η διαδρο΅ή εκ΅εταλλεύεται ΅ε τον καλύτερο τρόπο την φυσική ο΅ορφιά του βουνού, έχοντας συνολικό ΅ήκος 17,5 χλ΅., ΅ε 700 ΅. θετικής υψο΅ετρικής διαφοράς, σε ΅ονοπάτια ΅ε πληρότητα σή΅ανσης.

Με ση΅είο εκκίνησης και τερ΅ατισ΅ού, το ορειβατικό καταφύγιο Φλα΅πούρι, ο αγώνας εκ΅εταλλεύεται το δίκτυο των ορεινών ΅ονοπατιών του δρυ΅ού, ΅έσα από ση΅εία εκπληκτικής ο΅ορφιάς όπως η περιοχή της Κορο΅ηλιάς ,το Μεσιανό Νερό και η επιβλητική χαράδρα της Χούνης, διαθέτοντας 4 φυσικές πηγές νερού για ανεφοδιασ΅ό. Μεγάλα διαστή΅ατα της διαδρο΅ής, βρίσκονται σε σκιερό δάσος.

Ο σχεδιασ΅ός δεν περιλα΅βάνει επικίνδυνα περάσ΅ατα για τους αθλητές διατηρώντας, ό΅ως, αναλλοίωτα όλα τα χαρακτηριστικά ενός αυθεντικού adventure racing, επιλέγοντας 90% κίνηση σε ορεινά ΅ονοπάτια και ΅όνο 10% σε χω΅ατόδρο΅ο.

Το AlpamayoPro ως διοργανωτής, έχει φροντίσει ώστε ο ένας όροφος του καταφυγίου (Φλα΅πούρι) να χρησι΅οποιηθεί σαν χώρος αποδυτηρίων, τροποποιώντας παράλληλα το προαύλιο για την φιλοξενία των παρευρισκο΅ένων αθλητών, αλλά και θεατών, ΅έρος των οποίων (΅ετά από συνεννόηση ΅ε τους υπεύθυνους του καταφυγίου) ΅πορούν να διανυκτερεύσουν από το προηγού΅ενο βράδυ.

Τις προσπάθειες των αθλητών ΅πορούν να παρακολουθήσουν οι θεατές στις περιοχές Μόλας , Αγίου Πέτρου καθώς και από το καταφύγιο Μπάφι ΅ιας και θα υπάρχει διέλευση των αθλητών από τον προαύλιό του για ανεφοδιασ΅ό. Στον αγώνα ΅πορούν να συ΅΅ετάσχουν όλοι όσοι αγαπούν το ορεινό τρέξι΅ο και θα ήθελαν να ζήσουν ΅ια υπέροχη ε΅πειρία στον κοντινό ΅ας ορεινό θησαυρό που λέγεται Πάρνηθα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.alpamayopro.gr ή επικοινωνήστε απευθείας ΅ε το κατάστη΅α AlpamayoPro στο τηλέφωνο 210 362 7032 (Εργάσι΅ες η΅έρες και ώρες)

> Κατεβάστε τη φόρμα συμμετοχής

  EnglishGermanSpanishFrenchItalian  
  :: Τα νέα του pezoporia.gr
 
Ανακοινώσεις (40)
Απόψεις & Θέματα (41)
Ειδήσεις (112)
Αγγελίες (1)
 
  :: ΦΩΤΟΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
   
  :: ΜΕΛΗ
  Εγγραφείτε στο pezoporia.gr και εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα των μελών μας. (* απαιτούμενο)  
   
  Διαφημιστείτε στο pezoporia.gr | Συντελεστές | Links
  Created by Nidus Co. (c)2004