Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
Τα νέα του pezoporia.gr
Ανακοινώσεις
Παρουσίαση του TopoNavigator5
4/7/2012

Το ελληνικό χαρτογραφικό λογισμικό

Το TopoNavigator5 είναι το μοναδικό ελληνικό χαρτογραφικό πρόγραμμα και απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται υπό οποιαδήποτε έννοια με το γεωγραφικό χώρο - ορειβάτες, ερευνητές, off-roaders, αλλά και τεχνικές ή μελετητικές εταιρείες ή επιστημονικούς οργανισμούς. Το πρόγραμμα έχει κατασκευαστεί εξ' ολοκλήρου από έλληνες μηχανικούς και εντάσσει πλήρη οδικά, γεωγραφικά και τοπογραφικά δεδομένα για την Ελλάδα μέσα σε ένα περιβάλλον διαχείρισης Γεωγραφικών Πληροφοριών (GIS).

Τα ισχυρά σημεία του, που διαφοροποιούν το TopoNavigator5 από οποιοδήποτε άλλο χαρτογραφικό πρόγραμμα είναι:

  • περιλαμβάνει πλήρη γεωγραφικά δεδομένα για την Ελλάδα και τις γειτονικές περιοχές (όχι σκαναρισμένους χάρτες ή σχεδιαστικά σκαριφήματα, αλλά πραγματικά διανυσματικά δεδομένα υψηλής ακρίβειας).
  • ανταλλάσσει δεδομένα με όλα τα GPS της Garmin και της Magellan
  • κατασκευάζει και φορτώνει πλοηγήσιμους χάρτες για ότα τα GPS Garmin.
  • κατασκευάζει και φορτώνει χαρτογραφικές εικόνες στα νεώτερα GPS Garmin.
  • παρέχει όλα τα σύγχρονα εργαλεία διαχείρισης δεδομένων, εισαγωγής, σύνθεσης και εξαγωγής δεδομένων και χαρτών.

> Δείτε περισσότερα

 

Η επαγγελματική μηχανή χαρτοσύνθεσης για την Ελλάδα

Η επαγγελματική έκδοση TopoNavigator5 PROFESSIONAL απευθύνεται σε τεχνικούς, χαρτογράφους, εκδότες, σχεδιαστές εφαρμογών web και πολλές άλλες ομάδες χρηστών που θέλουν να εντάξουν σε μελέτες, έντυπα και ιστοσελίδες πλούσιους σε πληροφορία και ευανάγνωστους χάρτες για την Ελλάδα ή απλά χρειάζονται επιπλέον τοπογραφική πληροφορία ή πιό προχωρημένα εργαλεία επεξεργασίας δεδομένων.

Το TopoNavigator5, αν και δεν προτίθεται να αντικαταστήσει ένα σύγχρονο GIS ή CAD πρόγραμμα, μπορεί να τα συμπληρώσει ή να αναλάβει ένα μέρος της δουλειάς, καλύπτοντας νέες θέσεις εργασίας σε πολύ χαμηλή τιμή. Σε ένα γραφείο που η κύρια δουλειά γίνεται στο CAD ή το GIS, το TopoNavigator5 μπορεί για παράδειγμα να αναλάβει την ψηφιοποίηση, είτε από εικόνες χαρτών, για τις οποίες φτιάχνει αυτόματα Image Catalog και τις εναλλάσσει αδιάλειπτα, είτε από τις εικόνες των μεγάλων web map servers, όπως το Κτηματολόγιο. Ακόμη το TopoNavigator5 μπορεί να αναλάβει την επικοινωνία με το Google Earth, το GoogleMaps ή τη μηχανή αναζήτησης του Google. Μπορεί να προσφέρει σωστούς και πλήρεις χάρτες για υπόβαθρο σε μελέτες και σύνθετες χαρτοσυνθέσεις. Ακόμα, μπορεί να αναλάβει την επικοινωνία με τα GPS χειρός, παίρνοντας και δίνοντας δεδομένα και μεταφέροντας τα δεδομένα του γραφείου σε User maps ή CustomMaps στα Garmin του πεδίου. Μπορεί τέλος να βοηθήσει με τις οδηγίες δρομολόγησης που παρέχει, τον εντοπισμό των τμημάτων ενός έργου και να υποδείξει τον καλύτερο τρόπο για να φτάσουν τα συνεργεία εκεί.

> Δείτε περισσότερα

  EnglishGermanSpanishFrenchItalian  
  :: Τα νέα του pezoporia.gr
 
Ανακοινώσεις (40)
Απόψεις & Θέματα (41)
Ειδήσεις (112)
Αγγελίες (1)
 
  :: ΦΩΤΟΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
   
  :: ΜΕΛΗ
  Εγγραφείτε στο pezoporia.gr και εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα των μελών μας. (* απαιτούμενο)  
   
  Διαφημιστείτε στο pezoporia.gr | Συντελεστές | Links
  Created by Nidus Co. (c)2004