Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024
Τα νέα του pezoporia.gr
Ειδήσεις
5ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου «Άρμα» Πάρνηθας
24/9/2012

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012
Δύο διαδρομές: 10 χλμ. για νέους αθλητές και 17 χλμ. η καθιερωμένη διαδρομή

Για πέμπτη χρονιά ο ΕΠΟΣ Φυλής διοργανώνει και φέτος, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012, τον αγώνα ορεινού δρόμου «Άρμα» Πάρνηθας. Ο αγώνας  «Άρμα» Πάρνηθας έχει πλέον καθιερωθεί και κατέχει επάξια μια θέση στο αγωνιστικό καλεντάρι πολλών αθλητών του ορεινού τρεξίματος.

  • Η καθιερωμένη διαδρομή εκτείνεται σε μήκος 17 χλμ. και 900 μέτρα αθροιστικής υψομετρικής διαφοράς, και κινείται σε περιοχές ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς της Δυτικής Πάρνηθας, περιμετρικά της χαρακτηριστικής ορθοπλαγιάς «Άρμα», η οποία αποτελεί το φυσικό όριο της ονομαστής χαράδρας της Γκούρας. Περνά από ορειβατικά μονοπάτια, ρυάκια και δασικούς δρόμους που συναντούν σημεία με φυσική και ιστορική σημασία για την περιοχή (ρέμα Γιαννούλας, πηγή Ταμίλθι, πηγές αρχαίας Φυλής) και σε περιοχή δασωμένη, η οποία σώθηκε από την καταστροφική πυρκαγιά του 2007. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 09:30.
  • Η μικρή διαδρομή, είναι μήκους 10 χλμ. (από τα οποία 2,5 χλμ. σε μονοπάτι) με 300 μέτρα αθροιστικής υψομετρικής διαφοράς, που έχει κοινή αφετηρία και τερματισμό με την κύρια διαδρομή. Η διαδρομή αυτή απευθύνεται σε λιγότερο έμπειρους δρομείς που θέλουν να συμμετάσχουν και να τρέξουν στην δασωμένη Δυτική Πάρνηθα. Έχει κοινή αφετηρία και τερματισμό με τη μεγάλη διαδρομή. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 09:30.

Στον αγώνα μπορεί να συμμετάσχει κάθε ενδιαφερόμενος/η, αθλητής ή μη, με καλή φυσική κατάσταση (ηλικίες 16 έως 65 χρόνων). Οι ανήλικοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους υποχρεωτικά τη συγκατάθεση του γονέα ή κηδεμόνα. Οι δρομείς θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους την δυσκολία της διαδρομής στην οποία επιθυμούν να συμμετέχουν, να έχουν καλή φυσική κατάσταση και να έχουν κάνει πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο κανονισμός του αγώνα, οι όροι συμμετοχής και η δήλωση συμμετοχής υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Συλλόγου www.eposfilis.gr.

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής των αθλητών γίνονται δεκτές με τη συμπλήρωση της Δήλωσης Συμμετοχής, η οποία υπάρχει στην ιστοσελίδα του Συλλόγου. Στην Αίτηση Συμμετοχής δηλώνει ο ενδιαφερόμενος απαραίτητα τη διαδρομή στην οποία θα συμμετάσχει (μεγάλος ή μικρός γύρος).

Η αποστολή της Αίτησης Συμμετοχής πρέπει να γίνει το αργότερο έως την τελευταία Πέμπτη πριν τον αγώνα (11/10/2012). Είναι απαραίτητο να σταλεί συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη στο fax: 210-2412099 ή στο email του Αγώνα: arma.eposfilis@gmail.com. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Κόστος Συμμετοχής: 5 ευρώ (Φέτος ορίστηκε συμμετοχή 5 ευρώ ανά δρομέα, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα για την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αποτελεσμάτων).
Οι αθλητές θα παραλάβουν τους αριθμούς και τα chip χρονομέτρησης από τις 07:30 έως τις 09:00 την ημέρα του αγώνα από τη Γραμματεία (Πηγές Αρχαίας Φυλής), καταβάλοντας το ποσό των 5 ευρώ για τα έξοδα χρονομέτρησης. Κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής από τη Γραμματεία, οι δρομείς θα πρέπει να υπογράψουν τη δήλωση συμμετοχής τους, εφόσον αυτή έχει σταλεί ηλεκτρονικά και είναι ανυπόγραφη.

Όριο συμμετεχόντων: 300 άτομα

Η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής διευκολύνει την οργανωτική επιτροπή

Θα απονεμηθούν κύπελλα και αναμνηστικά συμμετοχής.
Διοργάνωση : Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής -  Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Φυλής
Εκκίνηση και τερματισμός: Πηγές Αρχαίας Φυλής
(κοντά στο αρχαίο Φρούριο Φυλής, 9ο χλμ. επαρχιακής οδού Φυλής – Δερβενοχωρίων). Κυκλικές Διαδρομές.
Ώρα εκκίνησης: 09:30.
Υπεύθυνος Αγώνα: Χρήστος Γυριχίδης, τηλ. 6982384565
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6982384565 και 6981005747
Αποστολή αιτήσεων: Fax: 210 2412099 / arma.eposfilis@gmail.com
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές από 14/9/2012 έως και Πέμπτη 11/10/2012 και ώρα 20:00

  EnglishGermanSpanishFrenchItalian  
  :: Τα νέα του pezoporia.gr
 
Ανακοινώσεις (40)
Απόψεις & Θέματα (41)
Ειδήσεις (112)
Αγγελίες (1)
 
  :: ΦΩΤΟΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
   
  :: ΜΕΛΗ
  Εγγραφείτε στο pezoporia.gr και εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα των μελών μας. (* απαιτούμενο)  
   
  Διαφημιστείτε στο pezoporia.gr | Συντελεστές | Links
  Created by Nidus Co. (c)2004