Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
Τα νέα του pezoporia.gr
Ειδήσεις
Εξερευνώντας…
15/4/2009

Κάθε Τετάρτη, 7-8 μμ, ο Γιάννης Κοφινάς παρουσιάζει σε ζωντανή εκπομπή στο τηλεοπτικό σταθμό  ΤΗΛΕΦΩΣ (κανάλι 54 Υμηττού, 35 Πάρνηθας) ανθρώπους, ιδέες, και γεγονότα από το χώρο της φύσης με οπτικοακουστικό υλικό (ταινίες, φωτογραφίες) του προσωπικού του αρχείου και των φιλοξενούμενων.

Εξερευνήσεις και των πιο απόμακρων μυστικών της από ταξίδια, βουνά, σπήλαια, ποτάμια, φαράγγια, χλωρίδα, πανίδα, βιότοπους κλπ.
Αναφορές, ανάδειξη, προβολή και προστασία αυτών με προβληματισμούς και λύσεις. Εύκολη για πολλούς ή τεχνική για μυημένους πρόσβαση στη φύση και τις ομορφιές της από την αναζήτηση του υγειϊνιστικού τρόπου ζωής στο περιβάλλον, που είναι αναπόσπαστο κομμάτι για τον άνθρωπο.
Ειδήσεις από το χώρο της φυσιολατρίας και των φορέων που την εκπροσωπούν, όπως ορειβατικοί, σπηλαιολογικοί κλπ, οι οποίοι θα έχουν και την δυνατότητα με την άμεση επαφή με τους ενδιαφερόμενους στο χώρο αυτό ζωντανά από το κανάλι, να αναδείξουν και να προβάλλουν τη δράση τους.

Στην εκπομπή της Τετάρτης 15/4/2009 φιλοξενεί τον Θάνο Κλαουδάτο, τον γνωστό επιχειρηματία, τον επί μακρόν χρόνο πρόεδρο του ΕΟΣ Αθήνας, τον ορειβάτη με τη τεράστια ορειβατική εμπειρία στα ελληνικά βουνά που ακολουθήσαμε και διδαχτήκαμε και όχι μόνο…

  EnglishGermanSpanishFrenchItalian  
  :: Τα νέα του pezoporia.gr
 
Ανακοινώσεις (40)
Απόψεις & Θέματα (41)
Ειδήσεις (112)
Αγγελίες (1)
 
  :: ΦΩΤΟΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
   
  :: ΜΕΛΗ
  Εγγραφείτε στο pezoporia.gr και εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα των μελών μας. (* απαιτούμενο)  
   
  Διαφημιστείτε στο pezoporia.gr | Συντελεστές | Links
  Created by Nidus Co. (c)2004